Promocje
Ocieplona flauszowa dwukolorowa kurtka PLUS SIZE
Elegancka biała koszula bluzka PLUS SIZE

Kurtki zimowe damskie - duże rozmiary

Strój na zimę kupuje się z reguły raz na kilka lat. Solidna kurtka lub płaszcz wytrzyma bowiem więcej niż jeden sezon. Taka inwestycja jest więc wydatkiem, który z pewnością się opłaci. Stylizację ożywić i zmienić można za pomocą dodatków, które sprawią, że ten sam płaszcz będzie wyglądał za każdym razem inaczej. W najnowszej kolekcji proponujemy płaszcze i kurtki damskie zimowe plus size w rozmiarach od 42 do 58, w licznych kolorach i z różnymi zdobieniami. Kurtki te są ocieplane, dzięki czemu dobrze sprawdzą się podczas jesiennych wieczornych spacerów oraz na styczniowe mrozy. Proponujemy zarówno modele z flauszu, jak i ortalionowe, gładkie lub pikowane. Damskie kurtki zimowe XXL nie muszą odbiegać fasonem od kurtek w standardowych rozmiarach. W naszej opinii duże rozmiary mogą być odpowiednio skrojone, wyglądając jednocześnie niezwykle modnie i elegancko. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.

• promocja
  • nowość