Moda Size Plus Iwanek

Kod produktu: 809C-14764
Dostępność: brak towaru
Cena: 339,00 zł 199,90 zł 199.90
Najniższa cena z 30 dni przed tą promocją: 339,00 zł Jeżeli produkt jest sprzedawany krócej niż 30 dni, wyświetlana jest najniższa cena od momentu, kiedy produkt pojawił się w sprzedaży.
ilość - + szt.

Opis produktu

Wyglądaj wyjątkowo modnie i czuj się komfortowo w eleganckim płaszczu Vera, w żółtym kolorze. Jest to bardzo odważny kolor, który zachwyca swoją wyrazistością oraz przyciąga wzrok! Skomponuj własny, niepowtarzalny casualowy look na co dzień, dobierając do niego jeansy, spódnice lub sukienki. Uszyty z wysokiej jakości tkaniny, powstałej z połączenia wełny z poliestrem. Takie połączenie sprawia, że jest on wytrzymały, niemnący się oraz pozwala skórze dobrze oddychać. Płaszcz na podszewce o lekko taliowanym, nieskomplikowanym kroju znakomicie podkreśli twój indywidualny styl oraz ukryje niedoskonałości figury. Uroku dodaja mu kieszenie wykończone lamówką z ekoskórki. Zapinany jest na trzy ozdobne, czarne guziki. Uniwersalny kolor oraz modny krój pozwoli na stworzenie wielu ciekawych casualowych stylizacji, w których będziesz prezentować się niezwykle gustownie oraz oryginalnie.
ob. klatki piersiowej 122 cm 126 cm 130 cm 134 cm
ob. bioder 128 cm 132 cm 136 cm 140 cm
dł. rękawa 60 cm 60 cm 60 cm 60 cm
szerokość rękawa w bicepsie 44 cm 45 cm 46 cm 47 cm
dł. całkowita 96 cm 98 cm 100 cm 102 cm

Płaszcz prezentowany jest na modelce, która ma 174cm wzrostu oraz nosi rozmiar 48.

Wszystkie nasze ubrania są szyte przez nas na bieżąco dlatego, też czas realizacji zamówień to do 5 dni roboczych plus 1-2 dni na doręczenie przesyłki. Jeżeli ubrania są na magazynie wysyłamy je w krótszym czasie nawet tego samego dnia.

Zamówienie postaramy się wysłać jak najszybciej :) Ze względu na bardzo duża ilość zamówień zastrzegamy sobie wydłużony czas oczekiwania. W takim przypadku będziemy kontaktować się telefonicznie lub email.

Opinie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Weryfikujemy, które dodawane są po zakupie.

Dodaj opinię

Wybrane dla Ciebie