Moda Size Plus Iwanek

Limonkowa sukienka Nel XXL OVERSIZE WIOSNA
Limonkowa sukienka Nel XXL OVERSIZE WIOSNA

Sukienki maskujące biodra

Zastanawiasz się jak wybrać sukienki maskujące biodra, aby efekt był naprawdę satysfakcjonujący? Pamiętaj, że takie sukienki nie muszą być czarne, bo to nie w kolorze, a w fasonie znajduje się klucz do sukcesu. Sukienki maskujące biodra to luźne sukienki typu oversize lub sukienki odcinane pod biustem z rozkloszowanym dołem.

Czarna długa sukienka Vera w kwiatki PLUS SIZE XXL JESIEŃ
nowość
Cena: 249,90 zł 169,90 zł
Czarna długa sukienka Vera w kwiatki PLUS SIZE XXL JESIEŃ
Elegancka sukienka Vera w panterkę PLUS SIZE XXL JESIEŃ
nowość
Cena: 249,90 zł 169,90 zł
Elegancka sukienka Vera w panterkę PLUS SIZE XXL JESIEŃ

Kolorowe i kobiece sukienki maskujące biodra

W naszym sklepie internetowym znajdziesz sukienki plus size, które doskonale tuszują obfite biodra. Jeśli jest to ta część ciała, którą chcesz ukryć, nie tracąc przy tym na atrakcyjności, zapoznaj się z dostępnymi kolorami i wzorami. Oferujemy m.in. sukienki w kolorach zieleni, czerwieni, grafitu, brązu i beżu, ale też w małe lub duże kwiaty. Ważnymi elementami odwracającymi uwagę od bioder są też na przykład:

• dekolt w kształcie litery V,
  • falbany u dołu sukienki,
  • wiązania w talii.

Moda dla puszystych kobiet dostępna online

Współcześnie moda dla puszystych kobiet stale się rozwija, a nasz sklep jest tego najlepszym dowodem. Panie, które chcą ukryć biodra, a podkreślić np. ramiona, talię lub biust, mają dostęp do modnych i kobiecych projektów na wesele, Sylwestra, okres karnawału, do pracy, spotkania z przyjaciółmi i do chodzenia na co dzień. Wiele oferowanych sukienek można łatwo dopasować na różne okazje. Sprawdź też sukienki maskujące brzuch i pozostały asortyment w rozmiarach od 42 do 56. W przypadku pytań, zachęcamy do kontaktu e-mail (sklep@modasizeplus.pl) lub telefonicznego (570 390 351).