Co będzie modne tej wiosny? Najnowsze trendy wiosenne w odsłonie plus size 0

Wiosenna pogoda zaczyna nas rozpieszczać. Wszechobecne ciepełko i śpiew ptaków sprawiają, że każdy z nas ma ochotę na zmiany. Pierwszą zmianą jest zawsze zmiana garderoby. Zimowe płaszcze zamieniamy na lekkie kurteczki, szare i ciemne kolory podmieniamy na jaśniejsze. Kolor zaczyna gościć w naszych codziennych stylizacjach. Zwracamy uwagę na wzory, na dodatki, biżuterię. Chcemy być piękne w nowej porze roku.

Dzisiaj chcielibyśmy Wam przybliżyć, to co będzie modne tej wiosny, ale w odsłonie plus size.

PASTELE

Pierwszym trendem są kolory pastelowe. Dwa przeważające kolory to: błękit oraz pudrowy róż. Idealnie wpasowują się zarówno w okryciach wierzchnich, jak i bluzeczkach z delikatnych materiałów.

W naszej ofercie możecie znaleźć pastelowe propozycje na wiosnę, na przykład:
>>> pudełkowy, wełniany płaszcz oversize <<<
>>> długa, asymetryczna bluzka koszulowa <<<

WZORY

Kwiatowe i roślinne, ale nie tylko. Wszelkie wzory będą jednym z największych trendów na Wiosnę 2017. Królują głównie na bluzkach i koszulach. Sprawiają, że cała stylizacja wręcz ożywa. A oto właśnie chodzi na wiosnę czyż nie? Panie w większym rozmiarze, uwaga na za duże wzory. Mogą sprawić, że cała sylwetka będzie wyglądała niekorzystnie. Wybierajcie raczej drobne wzorki rozsiane nieregularnie po całej tkaninie. Co powiecie na taką bluzkę?

Na wiosnę proponujemy następujące wzorzyste produkty:
>>> granatowa bluzka w kolorowe pantofelki <<<
>>> bluzka ecru w kolorowe pantofelki <<<
>>> bluzka w serduszka <<<

WYGODA

Po zimie mamy ochotę zrzucić nadmiar niewygodnych ubrań. Chcemy wyjść na zewnątrz w samym sweterku bez grubej kurtki, która krępuje ruchy. Mamy ochotę zrzucić nasz zimowy kamuflaż. Dlatego jednym z głównych trendów na wiosnę są ubrania WYGODNE. Muszą być wykonane z miękkich, raczej rozciągliwych materiałów, nie mogą krępować ruchów. Ma być po prostu wygodnie. Stawiamy na bluzy dresowe i spodnie materiałowe z dodatkiem strechu. Pamiętajcie, że wygodnie nie znaczy, że macie chodzić ubrane od stóp do głów w dresy.

W naszym sklepie bez problemu znajdziecie dużo modnych propozycji idealnych na wiosnę. Szczególnie proponujemy następujące produkty:
>>> kurtka parka w pięciu bardzo modnych kolorach <<<
>>> casualowa bluza dresowa <<<
>>> bardzo wygodne, zwężane spodnie <<<

MILITARNE AKCENTY

Militarne akcenty przetrwały jesień i zimę i pojawiają się ponownie na wiosnę. Są trendem, który przypadł do gustu silnym i niezależnym kobietom. Co oznaczają militarne akcenty? Oznaczają wzór moro, kolor khaki, naszywki w stylu wojskowym. Trzeba przyznać, że spodnie z wzorem moro prezentują się fantastycznie na kobiecej sylwetce. Zobaczcie.

Nasze militarne propozycje znajdziecie tutaj:
>>> spodnie moro <<<
>>> tuniki z naszywkami <<<

KLASYKA ZAWSZE MODNA

Oprócz wiosennych trendów, które królują w roku 2017, są również trendy, które nie zmieniają się od lat. Są to klasyki, które jeszcze przez długi czas na pewno się nie zmienią. Mowa o zawsze modnym prochowcu, białej oraz dżinsowej koszuli. Ktoś kiedyś powiedział, że każda kobieta powinna mieć w swojej szafie małą czarną sukienkę oraz prochowiec w swoim ulubionym kolorze. Ta moda nigdy nie minie, a zakup prochowca wykonanego z dobrych materiałów będzie inwestycją na lata.
 O białej koszuli nie musimy chyba wspominać. Klasyk nad klasykami. Formalnie do spodni w kant, ołówkowej spódnicy lub mniej formalnie z podwiniętymi rękawami w zestawie z jeansami.

Niektóre klasyczne produkty z naszej oferty znajdziecie tutaj:
>>> elegancka, biała koszula z kołnierzykiem <<<
>>> jeansowa koszula w jaskółki <<<
>>> granatowe spodnie w kant <<<

To już wszystkie trendy, jakie dzisiaj chcielibyśmy Wam przedstawić. Koniecznie dajcie znać czy zauważyłyście trendy, o których wspominamy. Napiszcie też, czy podoba się Wam taka forma przekazu i komunikacji. Dajcie znać czy Wam się podoba i czy chcecie więcej postów. Na pewno podziała to na nas motywująco. Artykuły na naszym blogu będą dotyczyły mody w rozmiarze plus size, bo na tym znamy się najlepiej. Jeśli macie jakieś propozycje dotyczące poruszanych tematów lub chciałybyście dowiedzieć się czegoś konkretnego, to napiszcie w komentarzu. Postaramy się sprostać Waszym wszystkim wymaganiom.

Komentarze do wpisu (0)